För att se aktuellt schema och boka pass gå till vår centrala hemsidan https://www.energicentersverige.com/osby välj sedan boka gruppträning.

Tryck på "skapa användarkonto" uppe till höger och fyll i sen är ni igång

Alla pass är enkelt upplagda så alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. Välkommen!

 


Skivstång: Gruppstyrketräningen som utvecklar muskelkraft och mjölksyretålighet. Vi använder fria vikter som man kan justera allt eftersom styrkan tilltar. Här lär vi er träna med korrekt teknik på ett effektivt sätt.


Indoor Walking: Är den allra senaste formen för träning i grupp och erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning! Indoor Walking är originalet! Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt - men glöm inte elitidrottaren. 

Core: Grundtanken med Core-träning är att bygga upp styrka, stabilitet och balans för att användas när vi behöver det som mest. Ryggen och magen är involverad i många tunga uppgifter i vardagen och en stark mage och rygg är därför en stor fördel för att undvika och förebygga skador.

Tabata: Tabata är en form av högintensiv intervallträning, HIT där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid, ofta 4 min. 


MRL (Mage, rumpa, lår): Med fokus på rumpa och lår är detta träningsformen för dig som vill få stark fast rumpa. Träning är ofta stationsbaserad där man tränar i olika tidsintervaller